Ellen de Groot

Hi, ik ben Ellen, intuïtief en sensitief.
Ik ben het gezicht achter Praktijk Groot & Krachtig. Daarnaast ben ik ontzettend trots op mijn gezin. Ik ben samen met een lieve partner en ben moeder van drie mooie kinderen.

"Ik heb nooit geweten hoe ik mezelf wilde ontwikkelen."

Drie kinderen, allemaal even uniek. De oudste is rustig, stil en ze kijkt graag de kat uit de boom. Ze heeft veel fantasie en creativiteit en dit uit ze graag met knutselen en tekeningen maken. De tweede is ondernemend en energiek. Ook hij heeft veel fantasie en hij neemt je graag mee in hoe hij de wereld ziet. Dit gecombineerd met een eigen willetje. Het is een echte verzamelaar van allerlei kleine spulletjes. De jongste, dus de kleinste, is iemand die de wereld observeert. Ze betreedt de wereld met haar grote ogen. Ze laat merken dat ze alles hoort en dat ze voelt dat je in de buurt bent. Het is een echte knuffelkont. Ze hebben alle drie waarschijnlijk wel wat van me mee gekregen.

“Geduldig, rustig en een stille genieter”

Wie ik dan ben? Ik ben geduldig en rustig. Ik voel me op mijn gemak door niet op de voorgrond te treden. Ik ben een stille genieter, die gebruik maakt van mijn sterke observatievermogen en graag aandacht heeft voor het verhaal van de ander. Ik kan ontzettend goed luisteren, wat echt een van mijn krachtige kanten is binnen mijn praktijk. Ik houd van analyseren en het zoeken naar verbanden. Ik ben graag creatief bezig. Door mijn partner word ik ook wel regelmatig omschreven als ‘eigenwijs’. Dat klinkt als een soort van eigen wil, toch?

“Jouw pad mag magisch en mooi zijn”

Mijn praktijk is ontstaan door mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsreis. Door te kijken wat aansluit bij mijn eigen behoeftes en verlangens. Door te kijken naar wie ik zelf daadwerkelijk ben, inzichten te verkrijgen en door mezelf te begrijpen. Het is een zoektocht geweest naar wat ik nodig heb om mezelf te zijn en mijn pad te durven volgen. Deze ontwikkeling staat niet stil. Ik blijf me ontwikkelen en blijf zoeken naar wat er bij mij past. Mijn overtuiging is namelijk dat je altijd wat moois en magisch mag vinden op jouw pad. Je mag keuzes blijven maken en kiezen voor dat wat goed voelt voor jou.

Heb vertrouwen!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden in wie ik ben?
Of wil je graag contact met me opnemen? Stuur me gerust een bericht, bel me op of connect via Instagram.

Contact